Nu implica prea multa lume in alegerea rochiei de mireasa!

Ziua in care probezi si iti alegi rochia de mireasa, trebuie sa fie una speciala!

 

Rochia de mireasa are o semnificatie aparte, mult mai profunda, nefiind o simpla tinuta de eveniment.

 

Este mai mult decat o aparitie scenografica sau o simpla rochie la moda, ea trebuie sa exprime mesajul pe care mireasa vrea sa il comunice restul lumii.

Din punctul meu de vedere, rochia de mireasa trebuie sa ne reprezinte in totalitate si "povesteste" celorlalti despre ce fel de femeie suntem. Mai ales atunci cand o domnisoara se pregateste sa isi schimbe statutul si sa formeze o noua familie.

 

 

Alegerea rochiei trebuie facuta cu ceva timp inainte de eveniment, minim 3 luni inainte. Timpul va permite sa va ganditi mai mult la ce rochie va doriti cu adevarat sa purtati in ziua cea mare.

 

Rochia de mireasa va fi admirata si dupa 20 de ani de la nunta, atunci cand veti rasfoi cu drag albumul de fotografii.

De aceea va recomandam ca la proba sa va alegeti insotitori care sunt pe aceeasi "lungime de unda"  cu voi, ca sa puteti fi intr-adevar protagonista evenimentului si sa va puteti exprima liber fara sa va contrazica cineva de prea multe ori.

 

Este distructiv sa veniti cu prea multe cunostinte atunci cand vreti sa va alegeti rochia visata, deoarece fiecare vrea sa isi dea cu parerea si riscati sa va consilieze gresit, in functie de gustul lor, fara sa va ajute in a va identifica proproil stil.

 

Daca va doriti o experienta unica in care sa probati mai multe stiluri de rochii si sa fiti consiliate asa cum trebuie, va asteptam cu drag in atelierul nostru de pe strada Petru Rares 35 si nu uita, ai grija pe cine iei cu tine! :)

Lasa-ne un comentariu

Toate comentariile vor fi analizate inainte de a fi publicate

Shop now

You can use this element to add a quote, content...